Kreeka lennufirma vedas kliente alt iga teise reisiga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka lennufirmal Olympic Ailines väljus mais õigel ajal vaid kolmandik lendudest.
Kreeka lennufirmal Olympic Ailines väljus mais õigel ajal vaid kolmandik lendudest. Foto: Olympic Ailines

Kreeka lennufirma Olympic Ailinesil oli mais graafikus 586 reisi, millest õigel ajal väljus vaid kolmandik. Rohkem kui pooled lennud jäid ära ning ülejäänud väljusid hilinemisega.

FlightStatsi statistika järgi tühistas Olympic koguni 58 protsenti reisidest. See tulemus väärib pea poolesaja Euroopa suurema lennufirma seas kindlat viimast kohta. Hulga lende tühistasid ka Eastern Airways, Meridiana ja Aegean Airlines, kuid Kreeka firma ületas neid rohkem kui kahekordselt.

Nii Kreeka-siseseid kui ka Euroopa, Ameerika, Aasia ja Aafrika liine teenindaval Olympic Ailinesil on lendude täpsuse ja ärajäämisega probleeme olnud ka varem. Möödunud aasta jooksul tühistas firma koguni 6000 lendu. Peapõhjusena nimetas firma toona lennukite nappust.

Asjad peaksid aga peagi paranema, sest käesoleva aasta märtsis vahetas firma omanikku ja sel kuul peaks liinile minema kaheksa uut Bombardier Q400 tüüpi lennukit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles