Allahinnatud suverõivastele leidub ostjaid küllaga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allahindlused Viru keskuses.
Allahindlused Viru keskuses. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tallinnas Viru keskuses tegutsevate rõivakaupluste müüjad kinnitasid kui ühest suust, et soodushindadega kaubale jätkub ostjaid ka kriisi ajal.

Allahindlused on Viru keskuse kauplustes käinud pea kuu aega ja selle ajaga on näiteks Kaubamaja naisteosakonna teksariiulid peaaegu tühjaks ostetud, Montonist on otsa saanud linasest naiste püksid ja jakid ning Ivo Nikkolo poest punased varrukateta suvekleidid.

Ivo Nikkolo poe müüja Siiri ütles, et nende klientide seas on inimesi Eestist, Soomest ja isegi Venemaalt. «Nad on püsikliendid ja saadame neile teate allahindlustest e-postiga, kuid iga päev tuleb ka uusi kliente,» sõnas ta.

Bastioni kauplus oma klientidele e-kirju ja SMSe ei saatnud, kuid kliente jagub sellest hoolimata. «Päris hästi on läinud ja numbrivalik on jäänud väikseks. Kuna paljud asjad on ära ostetud, oleme välja pannud ka mõned eelmise suve kleidid-seelikud ja need on rohkem allahinnatud,» rääkis vanemmüüja Meeli.

Suurema allahindlusega kaupade sekka kuulusid näiteks valged pidulikud kleidid ja seelikud hinnaga 299 krooni, esialgsed hinnad lipikul olid vastavalt 1299 ja 999 krooni.

Allahindlused kehtivad ka meesterõivastele ja minevamateks kaupadeks on Montoni kaupluses töötava Liina sõnul ülikonnad ja teksapüksid.

Meeste ülikondadele spetsialiseerunud Baltmani kaupluse müüjad Kaja ja Marje ei pidanud allahindluse mõju siiski väga suureks. «Tegemist on klassikaliste ülikondadega, mida läheb vaja igal ajal ja seepärast ostetakse ka igal ajal. Suvel läheb rohkem pidulikumaid abiellujate ülikondi,» rääkisid nad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles