Lugejad ei pea allahindlusi piisavaks

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soodusmüügid.
Soodusmüügid. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Postimees.ee lugejate arvates ei ole praegused allahindlused piisavad ja välismaalt ostes või tellides saab ikka soodsamalt.

Mitmed lugejad polnud rahul ka allahinnatud kaupade valikuga. Näiteks toodi kauplused, kus on vaateaknal suur kuni 70-protsendist allahindlust kuulutav silt, kuid odavama hinnaga müüakse vaid kolme-nelja asja.

Paljud kahtlesid ka kaupmeeste aususes ja nördinud märkuste põhjusteks olid isiklikud kogemused.

Varjunime alt Lohkutõmmatud kommenteerinud lugeja kirjutas, et soovis ühest Tallinna kaubanduskeskusest endale 1500-kroonist jopet osta, kuid pidas paremaks sooduskampaaniat oodata. Allahindluse ajal müüdi jopet aga 2300 krooniga.

Samas oli ka positiivseid näiteid. Nime alt Maret kommenteerinud lugeja käis sooduspakkumisi vaatamas eile ja leidis endale vajaliku rõivaeseme, mis oli 1200-lt kroonilt 999-le hinnatud. Soodustusest hoolimata tundus see siiski liiga kallis.

«Minu ninakirtsutamise peale pakkus müüja veelkordset allahindlust ja 749-kroonisest pakkumisest poleks olnud kena ja mugav keelduda,» kirjutas ta.

Kaupmeestel soovitasid lugejad allahindlusi teha kogu kaubavalikule ja esitada hinnad selgemalt.

«Mul jooksis juhe kokku, iga asjaga pidin mõnda müüjat taga ajama, et aru saada, kas sildi peal on juba lõplik allahindlus või siiski ikka ei ole veel,» kirjeldas hinnasegadust varjunime all Pr kommenteerinud lugeja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles