Emaarmastus jätab Keila naise tagatiseks pandud kodust ilma

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina poeg Urmas ostis Harjumaale panga abiga vana talumaja, kuid ei ole siiani pangale mitte ühtegi makset tasunud.
Tiina poeg Urmas ostis Harjumaale panga abiga vana talumaja, kuid ei ole siiani pangale mitte ühtegi makset tasunud. Foto: Reporter.ee

Keilas elav Tiina Dooner otsustas paar aastat tagasi oma poega aidata ning pani poja uue kodu lisatagatisena mängu oma korteri. Nüüd ootab ema kodust ilma jäämine.

Tiina poeg Urmas ostis Harjumaale panga abiga vana talumaja, kuid ei ole siiani pangale mitte ühtegi makset tasunud, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Kuna nad alati Tallinnas kolisid ühest kohast teise ja kogu aeg neid rahasid läks maakleritele, siis ma mõtlesin, et parem siis maksku juba pangale. Las nad saavad oma kodu ja ma olen nõus (neid aitama - toim),» rääkis Tiina.

Praegu aga kahetseb Tiina tehtut ja lihase poja usaldamine maksab valusalt kätte. Tema meelest on süüdlaseks tegelikult Urmase eksabikaasa Kerttu, kes otsustas raskel ajal mehe maha jätta.

Urmase sõnul tekkisid maksehäired töökoha kaotamise tõttu. Mees on juba leppinud faktiga, et jääb oma Harjumaa majast ilma, kuid kindlat plaani, kuidas säilitada ema korter, tal ei ole. Ilmselt läheb ka Tiina Dooneri korter «haamri alla», teatas uudistesaade.

Keila linnapea Tanel Mõistuse sõnul on linnal mõned munitsipaalkorterid, mida on Tiina Doonerile juba pakutud.

«Praegu ei ole see kodanik neid vaatamas käinud, aga see võimalus on kindlasti olemas ja kui mõnigi neist sobib talle, siis linn kindlasti aitab,» kinnitas linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles