Estonian Air soovitab lendudele registreeruda internetis

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kodus puudub internetiühendus või printer, saab Tallinna lennujaamas lisaks check-in laudadele kasutada ka check-in automaate.
Kui kodus puudub internetiühendus või printer, saab Tallinna lennujaamas lisaks check-in laudadele kasutada ka check-in automaate. Foto: Toomas Huik

Estonian Airi teatel teeb lendudele registreerumine nende kodulehel reisijate elu lihtsamaks.

Internetis saab registreeruda kõikidele Estonian Airi regulaarlendudele algusega Tallinnast, Tartust, Kuressaarest ja Brüsselist. Lisaks saab end e-registreerida ka SASi, Lufthansa ja KLMi jätkulendudele.

Internetis saab valida istekoha, registreerida EuroBonus kaardi ning trükkida ka pardakaardi.

«Varajane lennule registreerimine Estonian Airi kodulehel võimaldab säästa lennueelsetele toimingutele kuluvat aega lennujaamas ja vältida närvesöövat seismist check-in järjekorras. Internetis lennule registreeruda on väga lihtne ja mugav ning seda saavad teha nii käsi- kui ka äraantava pagasiga reisijad,» rääkis Ilona Eskelinen, Estonian Airi PR-direktor.

Internetis lennule registreerunud reisija, kellel on ainult käsipagas, võib lennujaamas minna otse turvakontrolli. Äraantav pagas tuleb aga registreerida väljalennupäeval lennujaamas pagasi äraandmislauas, mis suletakse 45 minutit enne väljalendu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles