Täna alustab Eesti esimene e-kingapood

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment e-poe Kingakaubamaja.ee lehelt.
Fragment e-poe Kingakaubamaja.ee lehelt. Foto: Postimees.ee

Täna avab Eesti esimene veebipõhine kingapood Kingakaubamaja.ee ametlikult oma uksed.

E-poe jalanõud pärinevad disaineritelt, kelle toodang on valmistatud käsitsi ning vaid väikestes kogustes. Praegu müügil olevate kingade hinnad algavad ligi 2000 kroonist.

«Kingakaubamaja teeb oma tootevaliku lähtudes tänapäeva töötava naise kuvandist - see daam on asjalik, töine ja toimekas ning oskab hinnata aega ja mugavust. Samas ei ole see naine minetanud grammigi oma igiomastest tunnustest, nagu edevus, soov kaunis ja kordumatu välja näha ning tahtmine pilke püüda,» rääkis e-poe ideeautor ja omanik Olesija Roos. 

Kõik internetist tellitud kingapaarid lubab pood ostjateni toimetada kolme-nelja päevaga ja seda üle Eesti. Pealinna piires saab laos olevad jalanõud kätte samal päeval.

Täna toimub ka Roosi ellukutsutud kingaklubi esimene kokkusaamine.

«Meie kingaklubi on lai mõiste: ühest küljest koondab ta enda alla Carrie Bradshaw sarnaseid andunud kingaaustajaid, kes liituvad klubi liikmeskonnaga. Teisest küljest on  kingaklubi oma kollektsiooniga valmis külla tulema kõikidele kutsujatele - naiskollektiividele ja teistele klubidele, et hubases õhkkonnas oma kinga- ja moemaitsest rääkida, kingi lähemalt vaadata, jalga proovida ning sellest kõigest piiramatult vaimustuda,» tutvustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles