Piiksuv suitsuandur ajab pereisa hulluks

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsuandur
Suitsuandur Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Saarlaste päevalehe Oma Saare toimetuse poole pöördus pahane pereisa Margus, kelle igapäevast elu on hakanud segama ilma põhjuseta lõugama hakkavad suitsuandurid.


Margus oli ostnud 100-kroonised suitsuandurid ning hakkas kahtlustama, kas oleks pidanud soetama hoopis 700-800-kroonised eksemplarid.

Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Viktor Saaremets ütles, et temal endal on kodus vaid 75 krooni maksnud suitsuandur, mis töötab täiesti laitmatult. Siiski peaks pahane pereisa vaatama, kas andur on paigutatud õigesse kohta - sellisesse paika, mis ei oleks liiga köögi lähedal, sest ka köögiaurud võivad suitsuanduri tööle panna.

Samuti tuleb suitsuandurit Saaremetsa sõnul kord nädalas tolmuimejaga puhastada, kuid lisaks tolmule võivad anduri piiksuma ajada ka putukad. Siiski ei välistanud Saaremets ka seda, et suitsuandur võib olla vigane - sel juhul tuleb see koos ostutšekiga poodi tagasi viia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles