Mees pidas korteris vaglakasvandust

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olevad vaglad leiti tänavu jaanuaris hoopis šokolaaditahvlist.
Pildil olevad vaglad leiti tänavu jaanuaris hoopis šokolaaditahvlist. Foto: Sille Annuk

Tallinnas Sütiste tee 19a asuvas uues kortermajas kasvatas mees roiskunud toidujäätmetel elavaid vaklu, millest esmaspäeval levima hakanud kohutav hais sundis elanikke politsei kutsuma.

Peatselt avastas esimesel korrusel elav Reelika vannitoast väikesed valged ussid, ta korjas neid kümnete kaupa kokku mitu korda päevas ja lasi tualetist alla, samuti häiris teha ülemise naabri Andrei korterist tulev juba mainitud lehk, kirjutab SL Õhtuleht.

Kolmapäeva õhtul läks Reelika asja uurima ning pilt, mis Andrei korteri ukse taga avanes, on otsekui õudusfilmist: peremeest kodus ei olnud, ukse vahelt aga vonklesid trepikotta valged ussid.

Reelika kutsus politsei, sest kartis, et naaber on surnud, politseipatrull aga omakorda kutsus päästjad, kes ajasid redeli teise korruse aknale ning läksid sisse.

Vaatepilt tekitas kõhedust: kahetoaline korter oli otsast otsani roiskunud kontidel elavaid lihasööjakärbse ehk maakeeli porikärbse vastseid täis: sõrmejämedused valged ussid roomasid põrandal ja olid vallutanud vannitoa, kus seda kihisevat massi ilmselt pakendati, sealt roomasid nad ventilatsioonišahti kaudu ka alumise naabri juurde, keset tuba rippus roheline võrk, kärbseid täis, lehk mattis hinge.

Kohale kutsuti ise hoopis Lasnamäel elav korteri peremees, kes viis ussid kinnistes kilekottides minema, väites enne politseile, et kasvatab neid elukaid müügiks, kusjuures kilo hind pidavat olema umbes 300 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles