Oriflame vahetab vanad kosmeetikatooted uute vastu

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana huulepulga saab Oriflame`i esindustes kuni laupäevani ripsmetušši, kätekreemi või meeste deodorandi vastu vahetada.
Vana huulepulga saab Oriflame`i esindustes kuni laupäevani ripsmetušši, kätekreemi või meeste deodorandi vastu vahetada. Foto: Svetlana Zaitseva/Õhtuleht

Kosmeetikatootja Oriflame alustas täna kampaaniaga, mille käigus vahetavad nad inimeste päevinäinud kosmeetikatooted uute vastu.

Vahetuse tarbeks on  Oriflame suurematesse kaubanduskeskustesse üles seadnud oma esindused ja kuni laupäevani saab sinna viia vana huulepulga, ripsmetušši või mõne muu meigivahendi.

Oriflame Eesti turunduskoordinaator Heli Helm ütles, et esindustesse võib tuua kõikide tootjate kosmeetikat, mitte ainult nende tooteid.  Vastutasuks saab valida kas uue ripsmetušši, kätekreemi või meeste deodorandi.

Vahetusi saab teha tänasest laupäevani kella 11st-19ni Tallinnas Lasnamäe Centrumis ning Kristiine, Ülemiste, Järve, Rocca al Mare ja Sikupilli keskustes, Tartus Lõunakeskuses ja Kaubamajas, lisaks Pärnu Kaubamajakas, Narva Astris, Jõhvi Tsentraalis, Kuressaare Raekeskuses, Rakvere Põhjakeskuses, Paide Maksimarketis, Valga Selveris, Viljandi Tsentrumis, Võru Kagu Keskuses, Haapsalu Keskuses, Viimsi Keskuses ja Kohtla-Järve Prestone keskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles