Kas soodusmüükidelt leiab ka tarvilikku kraami?

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimeste rallitajate tähelepanu pälvisid kingad, kindad ja kotid.
Esimeste rallitajate tähelepanu pälvisid kingad, kindad ja kotid. Foto: Karli Saul

Mitmed kauplused on juba alustanud või kohe-kohe alustamas selle hooaja soodusmüükidega. Tarbija24 uuris, kas kampaaniapakkumiste seast leiab ka tarvilikku sügisvarustust.

Arvestades ilmastikuolusid kuuluvad praegu hädavajalike asjade sekka kindlasti vihmavari, kummikud, õhemat sorti kindad ja müts ning huuli tuulte eest kaitsev hügieeniline huulepulk.

Täna alanud Kaubamaja Osturalli kataloogi pakkumiste seas on nimetatud esemed olemas, kuid iseasi on see, kui soodsaks keegi neid peab:

vihmavari 89 krooni (tavahind 159 krooni);

voodriga kummikud Viking meestele 539 krooni (naistele soodushinnaga kummikuid ei olnud, kuid tavahinnaga kummikud maksavad ligi 400 krooni);

nahkkindad naistele 199 krooni (meestele 299 krooni)

müts Icepeak 129 krooni (tavahind 199 krooni);

huulebalsam Erorian 169 krooni (tavahind 239 krooni). Rallile ise kohale minnes selgus, et kampaaniatoodete seas on ka odavam vahend, mis aitab huuli kurjade sügistuulte eest kaitsta – Nivea hügieeniline huulepulk hinnaga 20 krooni.

Osturalli kataloogist valitud sügisvarustuse hind kokku: 1125 krooni.

Stockmannis lähevad Hullud päevad käima järgmisel nädalal, kuid häid pakkumisi sisaldav kataloog on püsiklientidele juba välja saadetud. Ka sealt leiab natuke tuhnides vajaliku sügiskraami üles:

vihmavari 60 krooni;

kummikud Viking 375 krooni;

kootud müts Global accessories 90 krooni;

kootud kindad Global accessories 95 krooni;

hügieeniline huulepulk Elizabeth Arden Eight Hour 225 krooni.

Hullude päevade kataloogist valitud sügisvarustuse hind kokku: 845 krooni

Suurem soodusmüük on käimas ka Prismades ja Selverites, kuid nende kampaanialehtedest ei õnnestunud kõiki meie sügisvarustuse nimekirja kuulunud tooteid leida.

Prisma Osta ära lehes olid järgmised tooted: meeste nahkkindad 59 krooni, müts naistele 79 krooni ja hügieeniline huulepulk 5 krooni ja 90 senti.

Selveri Laadapäevade kataloogis olid olemas vihmavari 75 krooni, sõrmikud 10 krooni ja hügieeniline huulepulk 5 krooni.

Kas leidsid ise kuskilt soodusmüügilt mõne hea hinnaga tarviliku toote? Anna sellest loo kommentaarides teistele märku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles