Rocca al Mare ostukeskusesse tuleb suur restoraniala

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rocca al Mare

Novembris valmib Rocca al Mare keskuse kolmandas uuendatud osas pealinna suurim kaubanduskeskuse restoraniala kogupinnaga ligi 1960 ruutmeetrit.


«Rocca al Mare kaubanduskeskusesse koondub Tallinna mitmekülgseim valik erinevate maade köökidest, mille hulgast leiab söögikoha igasuguse maitse-eelistusega külastaja,» ütles kaubanduskeskuse juhataja Mati Pops.

Uutest toidukohtadest mahutab USA toidu restoran Mack Bar-B-Que Rocca al Mares 145 inimest ning pakub Ameerika originaalretseptide järgi valmistatud pitsasid, hamburgereid, steike ja palju muud.

Kõiki menüüs olevaid tooteid saab telefoni teel või koha peal tellides kaasa osta, toidu valmimise ajal pakub Mack ootajaile tasuta kohvi. Lisaks on klientidel võimalus BBQ pro Shop’ist osta ameerikapäraseid barbeque-grillkastmeid, restorani külmletist saab kodus küpsetamiseks  kaasa osta värskelt valmistatud ja pakendatud tooteid.

Rocca al Mare Silk Sushi restoranis saab novembrist nautida roogasid nii Jaapani, Tai, Hiina kui India rahvusköökidest. Menüüvalikusse on lisandunud ka toidud, mida teistes Silk Sushi Tallinna restoranides ei pakuta,näiteks jaapani pannkoogid, erinevad yakitorid, dim sum’id ja kartulid Singapuri moodi.

Samuti on menüüs senised klientide lemmikud: maki Fudijama, kana Yakitori kastmes, küpsetatud sushid, temakid ning magusad Gyoza taskud. Toidu kõrvale saab joogikaardilt valida eksootilisi kokteile. Lapsi ootab Silk Sushis eraldi lastemenüü ning mängunurk.

Samuti avatakse ostukeskuses Aasia kööki pakkuv Chopsticks ning veinipood Carpe Vinum, kus veinide valimisel on eelistatud väiksemaid veinikeldreid, mille toodangut Eesti turul veel ei ole. Rocca al Mare Carpe Vinumi kaupluses hakkavad toimuma ka iganädalased veinitutvustused  ja maitsmised.

Maikuus avatud laiendusosas lisandusid keskuse söögikohtade valikusse Põhjamaade suurim pitsakett Kotipizza, Itaalia köögi restoran Da Vinci, restoranid Brezza ning kohvikud Lo zio Gnomo ja Paco Café.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles