Rahvusraamatukogus jagati infot Euroopas töötamise kohta

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpakkumised tööturuametis.
Tööpakkumised tööturuametis. Foto: Margus Ansu.

Täna toimus Tallinnas rahvusraamatukogus tööhõivemess, kus jagati teavet Euroopasse tööle minemise kohta ning huvilised said vestelda ka välismaiste tööandjatega, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Ma soovitan kindlasti inimestel enne välismaale tööle minemist uurida, mis tööd on pakkuda, mis riigis on tööjõu vajadus, mida tuleb arvestada maksude poolt,» loetles messi korraldaja Marta Traks.

Seekordsel messil osalesid nõustajad Prantsusmaalt, Norrast, Suurbritanniast, Soomest, Rootsist, Saksamaalt, Poolast ja Ungarist. Kohal olid ka Soome ehitusliit ja Soome tööandjad, kes viisid läbi ka tööintervjuusid.

Euroopa tööhõive päevad toimuvad igal aastal samal ajal. Nende eesmärk on selgitada eeliseid, mida võimaldab tööjõu liikumine Euroopa Liidu piires ning anda tööandjatele ja tööotsijatele võimalus omavahel kohtuda ja vestelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles