RMK jätkab küttepuidu müüki eraisikutele

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn jagab abivajajatele täiendavalt küttepuid.
Tallinn jagab abivajajatele täiendavalt küttepuid. Foto: Ain Prostin.

Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) võtab vastu küttepuidu tellimusi Pärnu, Viljandi, Valga, Võru, Põlva, Hiiu ja Saare maakonnas, teistes maakondades võimaluse tekkides.

RMK puiduturustusosakonna juhataja Ulvar Kaubi sõnul ostab valdav osa inimesi küttepuid talvel või kevadel, vahendas keskuse pressiesindaja.

«Samas on alati neid, kes sügisel oma varusid hinnates avastavad, et talvevarud vajavad täiendamist. Seetõttu jätkame võimaluse pakkumist
osta küttepuid ka praegu,» selgitas ta.

Valikus on kuuse-, männi- ja lehtpuuküttepuit, mida pakutakse koos kliendile kohaletoomisega. Küttepuidu liigist ja veokaugusest sõltuvalt kujuneb ühe kuupmeetri küttepuidu hinnaks 426 kuni 567,5 krooni.

Pakutava sortimendi ja tellimise tingimuste kohta leiab info RMK kodulehelt rubriigist «Puidu müük–Küttepuidu müük» alt või lingilt www.rmk.ee/kyte. Käesoleva aasta 9 kuuga on RMK müünud 204 000 kuupmeetrit küttepuitu, sellest 38 000 kuupmeetrit eraisikutele.

RMK on metsaseadusega moodustatud riigitulundusasutus, mille põhiülesanne on riigimetsa säästlik ja efektiivne majandamine. Lisaks loob RMK metsapuhkuse veetmise võimalusi Eesti riigimetsas ja kujundab loodusteadlikkust. RMK majandada on 38 protsenti Eesti metsadest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles