Lugeja küsib: miks politseinikud mulle granaadi plahvatuse kohta tõtt ei rääkinud?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Lasnamäel sai plahvatuses kolm inimest vigastada.
Tallinnas Lasnamäel sai plahvatuses kolm inimest vigastada. Foto: Martin Ilustrumm / Reporter.ee

«Sõitsin reede ööl vastu laupäeva taksoga koju, kuid maja juurde sõidukiga ei pääsenud, kuna õu oli lindiga piiratud. Küsimuse peale, mis on juhtunud, vastasid kaks politseinikku rahulikult, et tegemist on õppusega. Kuna rohkem nad midagi ei lisanud, leppisin vastusega ja jalutasin koju. Hommikul küsisid tuttavad, mis meil siin Lasnamäel toimub. Sain alles uudiseid lugedes teada, et ühte korterisse oli visatud lõhkekeha. Kas majaelanikel ei ole õigust teada, mis nende majas või naabermajas toimub? Miks ei või politsei selgelt öelda, mis on juhtunud?» küsis Paekaare tänaval elav Tarbija24 lugeja.

Vastab Põhja prefektuuri operatiivjuht Marko Ild.

Ühelegi antud juhtumile reageerinud politseinikule ei antud juhist vastata nii, nagu majaelanik väidab. Kui politseinik tõepoolest nii majaelaniku küsimusele vastas, oli see konkreetse ametniku isiklik initsiatiiv. Sellelaadsete sündmuste puhul ei ole reageerivatel jõududel üldjuhul mingit põhjust varjata majaelanike eest juhtunu olemust. Kui politseiniku selline tegevus riivas majaelanikku, siis palume selle eest vabandust ning pöörame järgmistel taolistel sündmustel sellele kindlasti tähelepanu, et nii enam ei juhtuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles