Galerii: veidrad tipprestoranid maailmas

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Labassin.
Labassin. Foto: http://www.villaescudero.com/

Väljaanne «Places to See in Your Lifetime» toob välja restoranid, mille asukoht ei ole just kuigi tavapärane einestamiseks.

Linnupesa restoran Tais

Linnupesa restoran asub Tai puhkekeskuses Soneva Kiri. Pesa moodi söögikohad viie meetri kõrgusel puu otsas on puhkekeskuse suurteks tõmbenumbriteks. Einestamisel saab nautida privaatsust ja samal ajal ka ümbritsevat vaadet. Toit toimetatakse pesadesse köitega.

Fotod: www.soneva.com

Restoran Labassin Filipiinidel

Restoran Labassin asub Villa Escudero puhkekeskuses San Pablo linnas Filipiinidel. Külastajad saavad nautida toitu bambusest laudade taga. Samal ajal ulatuvad jalad vette, kuna restoran asub otse keset koske.

Foto: www.villaescudero.com

The Rock Tansaanias

India ookean meelitab turiste oma valgete liivarandadega ja sooja kristallselge mereveega. Michanwi Pingwe ranna lähedal asub suurel kivil või kaljul restoran The Rock otse keset merd. Klient jõuab sinna ujudes või kanuuga.

Foto: www.therockrestaurantzanzibar.com

Grotta Palazzese Itaalias

Itaalia linnas Polignano a Mare asub restoran, mis on ehitatud koopasse. Koobas kuulub hotellile Grotta Palazzese. Restoranis pakutakse Itaalia toitu ja see on avatud maist oktoobrini.

Foto:www.grottapalazzese.it

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles