Räägi oma lugu: millist kohtlemist oled haiglates kogenud?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas haiglapersonal on Eestis hooliv või annab tooni külm suhtumine patsienti?
Kas haiglapersonal on Eestis hooliv või annab tooni külm suhtumine patsienti? Foto: Caro / Scanpix

Postimees.ee kutsub lugejaid jagama oma haiglakogemusi: millise suhtumise osaliseks olete te ise või teie lähedased meditsiiniasutuses saanud.


Kas olete haiglast lahkunud meeldivate tunnetega või on jäänud miski hinge kriipima; kas leiate, et teie olukorda ja raviviise on teile piisavalt selgitatud; milline on olnud arstide-õdede-hooldajate suhtumine patsientidesse; milline on olnud teie ebameeldivaim või parim kogemus haiglaravil viibimisest?

Kui leiate, et meedikute hoolivus jätab soovida, siis mida soovitate olukorra parandamiseks?

Jaga oma muljeid ja markantsete juhtumite kirjeldusi teistega selle loo kommentaarides! Nii positiivsete kui negatiivsete kogemuste puhul palume ära märkida ka haigla nimi või kas tegemist oli suure haigla või väiksema raviasutusega.

Kui soovid mõnd juhtumit pikemalt kirjeldada, ent ei taha seda kommentaariumis avaldada, võid kirjutada reporter Kristi Leppikule meiliaadressil kristi.leppik@postimees.ee . E-kirjale palume juurde lisada kontaktandmed, et ajakirjanik saaks vajadusel teiega ise ühendust võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles