Alkoholitootjad loovad vastutustundliku alkoholitarbimise veebilehe

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti alkoholitootjad ja maaletoojad hakkavad 24. novembril avatava ühise veebilehe kaudu propageerima vastutustundlikku alkoholitarbimist.


Eestikeelselt veebilehelt saab juhiseid oma alkoholiga seotud harjumuste kontrollimiseks, vajadusel korrigeerimiseks ning alkoholi liigtarvitamise vältimiseks.

«Veebileht on mõeldud täiskasvanud inimestele, kes alkoholi tarvitavad või teema vastu muidu huvi tunnevad. Veebilehe koostajatena oleme seisukohal, et mõõdukates kogustes ja kultuurselt tarvitades ei kujuta alkohol ohtu tarbija tervisele ega ka ühiskonnale. Liigtarvitamise korral võib alkoholist siiski ka vaenlane saada,» ütles projekti eestvedaja, Euroopa Vastutustundliku Alkoholitarbimise Foorumi nõukogu liige Peeter Luksep.

Sel nädalal kiitis veebilehe ideega liitumise heaks Eesti Alkoholiimportööride Liit. Alkoholitootjate Liit oli juba varem andnud heakskiidu Euroopa Vastutustundliku Alkoholitarbimise Foorumi (European Forum for Responsible Drinking) vastavasisulise veebilehe loomise algatusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles