Finnairi sage klient võib boonuspunktide eest saada suuremad rinnad

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome lennufirma pakub sagedastele lendajatele kingiks suuremaid rindu. Pildil Hiina skulptori taies, mis valmis protestiks ilukirurgia vastu.
Soome lennufirma pakub sagedastele lendajatele kingiks suuremaid rindu. Pildil Hiina skulptori taies, mis valmis protestiks ilukirurgia vastu. Foto: Reuters / Scanpix

Kogudes Finnairi boonusprogrammiga 3,2 miljonit punkti saab preemiaks valida rinnaoperatsiooni Soome tuntud ilukirurgi Rolf Nordströmi käe all.

Finnairi boonussüsteemi eest vastutav Mikko Tuomainen selgitas Rootsi internetiväljaandele Resume, et inimestel on valida, kas nad tahavad boonuspunktide eest end opereerida lasta või mitte. Hinnangut, kas see on ka sobilik kingitus, ta anda ei soovinud, vahendas Norra E24.

Ilmselgelt on tegu naistele suunatud pakkumisega, kuid ka oma truid meeskliente pole Finnair unarusse jätnud. Piisavalt punkte kogunud meestele on meil kingituseks kõike alates ratastest kuni autodeni välja, märkis Tuomainen.

Rinnaoperatsioon on Finnairi boonusprogrammi kingituste nimekirjas olnud nädalajagu ja selle aja jooksul pole keegi piisavalt punkte kogunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles