Esimesel advendil algab fotokonkurss "Jõuluvalgus Tallinnas"

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advendiaeg.
Advendiaeg. Foto: SCANPIX
Konkursile „Jõuluvalgus Tallinnas" tuleb esitada viiest fotost koosnev fotode seeria ja kuni 1000-st tähemärgist koosnev jutustus, mis kajastab fotograafi mõtteid ning lisab esitatud fotodele emotsionaalset tausta.

Konkursile saab võistlustöid esitada internetiaadressil http://fotokonkurss.tallinn.ee/ 29. novembrist 8. jaanuarini. Avalik hääletamine toimub 9. jaanuarist kuni 15. jaanuarini. Konkursi reeglitega saab tutvuda konkursi kodulehel.

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on tänavune konkurss jätk eelnevatel aastatel toimunud konkurssidele „Parim jõulukaunistusfoto", tänavu peab konkursil osaleja esitama aga lisaks piltidele ka väikese jutustuse, mis kajastab fotograafi mõtteid ning emotsioone.

Fotodele võib jäädvustada Tallinna linnaruumi ülesseatud jõulukaunistusi, loodusliku ja kunstliku valgustuse kooskõla ning kontraste, jõulu- ja aastavahetuse meeleolust kantud linnavaateid ja inimesi ning nende tegevusi.

Konkursi peaauhinna paneb välja Nikon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles