Rahvas tormas XL Säästumarketisse lindilõikamist ootamata

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
XL Säästumarketi avamist tähistav õhupallide taevasse laskmise tseremoonia jäi suurema tähelepanuta.
XL Säästumarketi avamist tähistav õhupallide taevasse laskmise tseremoonia jäi suurema tähelepanuta. Foto: Rimi Eesti

Täna avas Tallinnas Tammsaare teel uksed Eesti suurim Säästumarket ja kuigi avamiseks oli plaanitud pidulik tseremoonia, ei jäänud 5-kroonise suhkruga kohale meelitatud linnarahvas seda ootama.

Avatseremoonia esimeste minutite ajal avanesid kaupluse uksed ja rahvahulk tormas pidukõnede pidajatest mööda. Teiste seas jäi kuulajateta Tallinna abilinnapea Eha Võrk. Ka lindilõikamistseremoonial, mille XL Säästumarket oli asendanud õhupallide taevasse laskmisega, toimetasid abilinnapea ja Säästumarketite omanikfirma Rimi Eesti Food tegevjuht Christer Östholm suurema publikuta.

Poes sees käis samal ajal 5-kroonise kilohinnaga müügis olnud suhkru rabamine ja oma ostude kaalumine. Kõige kaalukama ostu tegijale lubas Säästumarket 5000 kroonist kinkekaarti. Esimese tunniga registreerisid kaupluse töötajad nii 40 kui ka üle 70 kilo kaaluvaid oste, mis moodustusid enamasti suhkrupakkidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles