Viru Keskuses avati kinginõuannete kontor

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Kingi Kitti blogist.
Fragment Kingi Kitti blogist. Foto: Postimees.ee

Viru Keskuse aatriumis on külastajatele avatud kinginõuannete kontor, kus külastajatel on arvuti vahendusel võimalik osa saada värsketest kinginõuannetest.

Viru Keskuse turundusjuhi Taivi Koitla sõnul on Viru Keskus selle aasta jõulukampaanias kasutanud intrigeerivat ja interaktiivset lahendust, luues virtuaalse kingiproffi Kingi Kitti, kes pesitseb sotsiaalmeedias. «Kingi Kitti on Viru Keskuse parima kaubavalikuga ning maailma moetrendidega hästi kursis olev noor naine, kes suhtleb aktiivselt sotsiaalmeedia kanalites ning jagab meeleolukaid ja rabavaid kingiideid videoklippide vahendusel,» ütles Taivi Koitla.

Iga päev laetakse Viru Keskuse koduleheküljele üles uus Kingi Kitti kingiostu soovitus, lisaks toimub foorumis aktiivne arutelu sobilike kingituste teemal.

Viru Keskuse aatriumis asuvas kingikontoris saab Kitti klippe vaadata vahetult enne jõuluostude sooritamist. «Kingi Kitti soovitused ja praktilised nõuanded jõulukinkide valimisel on heaks inspiratsiooni ammutamise allikaks ning sarnane lahendus pakub selgelt ka meelelahutust meie sombusesse talveilma,» kiitis Koitla.

Kingikontor jääb avatuks detsembri lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles