Reisifirmad viivad jõuluks palmi alla 6000 krooniga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluks palmi alla sõitmise hinnad algavad 6000 kroonist
Jõuluks palmi alla sõitmise hinnad algavad 6000 kroonist Foto: RICK RYCROFT/AP
Reisibüroo Baltic Tours tootejuhi Triin Kallase sõnul on võrreldes varasemate aastatega praegu jõulureisile minna soovijatele mõistliku hinnaga valikuid rohkem.

Kui tavaliselt on detsembriks enamik jõulude ja aastavahetuse soojamareise välja müüdud, siis praegu kohti veel jagub ja neid on ka soodsamas hinnaklassis – näiteks viib Baltic Tours 5990 krooniga Egiptusesse, kirjutab Õhtuleht.

Kohti on veel ka Tenerife reisidele, aga siis tuleb arvestada reisirahaks vähemalt 10 000 krooni, kalleimad nädalaste pakettreiside hinnad ulatuvad kuni 40 000 kroonini.

Kallase sõnul on jõulud ja aastavahetus reisimiseks kõige kallim aeg, sest tegu on kõrghooajaga, kuid tema arvates ärgitavad eestlasi sel aastal reisima pikad pühad ehk lausa neli järjestikust vaba päeva.

Reisibüroo Estravel turundus- ja kommunikatsioonijuht Mari-Liis Rüütsalu ütles, et neil on samuti pakettreisidest kohti veel Egiptusesse ja Tenerifele ning nädalaste päikesereiside hinnad jõuludeks algavad umbes 6000 kroonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles