Populaarseim elamuskingitus on hõljukisõit

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõljukisõit.
Hõljukisõit. Foto: Kingitus.ee

Aasta aega tegutsenud portaali kingitus.ee projektijuhi Siim Kalda sõnul on läbi aasta, kaasa arvatud jõulueelsel perioodil kõige populaarsemaks elamuskingituseks hõljukisõit.


Hõljuk on ilma rataste ja ilma piduriteta sõiduvahend, millega saab sõita nii maal, vees kui ka jääl. Selle juhtimine sarnaneb paljuski libedaraja sõidule ning sellega saab sõita kahekesi. Hõljukisõitu pakutakse Kalda sõnul sõltuvalt ilmastikuoludest Männiku karjääris, Ihasalu lahes ja Tartus Emajõel.

Lisaks hõljukisõidule ostetakse praegu palju rallisõidu ja laskmise kinkekaarte, populaarsed on ka sushikoolitused ja proovisukeldumine basseinis. Viimast pakutakse praegu soodushinnaga 255 krooni.

«Tundub, et see aasta on inimesed rohkem hinnatundlikud,» märkis Kalda. Siiski jääb keskmine kinkekaardi maksumus tema sõnul 600-800 krooni juurde. Tavalisega võrreldes on jõulueelsel ajal müük tema sõnul märkimisväärselt kasvanud - poole detsembriga sai juba ületatud eelmise kuu käive.

Tänavu detsembris avas kingitus.ee lisaks portaalile oma võimalusi tutvustava müügiboksi Kristiine keskuses ning Kalda sõnul aitab see müügile palju kaasa, sest inimesed on veebipoodide suhtes veel veidi skeptilised. «Nüüd me oleme reaalselt olemas - paljudele meeldib otse suhelda,» märkis Kalda. Müügiboksist ostetakse tema sõnul üllatavalt palju.

Kingitus.ee kinkekaardid kehtivad 12 kuud ja endale sobiva aja saab kingisaaja broneerida otse portaalis, kasutades selleks kaardile märgitud personaalset koodi. Olles koodiga broneerimiskeskkonda sisenenud, näeb kasutaja ka detailsemaid andmeid kingitud elamuse toimumiskoha ja võimalike aegade kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles