Elektriraudtee paneb järgmisest nädalast käiku lisarongid

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee uus rong.
Elektriraudtee uus rong. Foto: Urmas Luik

Alates 23. septembrist on Keila-Tallinn liinil tööpäeva hommikuti käigus kolm täiendavat väljumist, et leevendada hommikuste Keila-Tallinn lõigu rongide istekohtade puudust.

Elektriraudtee müügi- ja turundusjuhi Norbert Kaareste sõnul on lisaväljumised hädavajalikud. «Jälgime hetkel meie rongide täituvust ning vajadusel saame käiku panna veelgi täiendavaid väljumisi,» ütles Kaareste.

Mehe sõnul on alates järgmisest nädalast ettevõttel käes juba 15 uut elektrirongi, mis annab võimaluse väljumiste arvu kasvatamiseks. «Samas tuletame meelde, et veel olulisem väljumiste arvu kasv toimub 1. jaanuaril 2014, kui näiteks Keila liinil hakkavad tipptunniti rongid sõitma iga 15 minuti järel,» lisas Kaareste.

Lisarongid Keila-Tallinn liinil saabuvad Tallinna vastavalt 7:44, 8:46 ja 9:44. Ooteplatvormide infostendidele paigaldatakse uued sõiduplaanid käesoleva nädala jooksul.

Lisaväljumiste täpsem sõiduplaan on avaldatud siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles