Mõned Swedbanki kontorid töötavad nüüd vaid paar korda nädalas

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Swedbanki pangakontor.
Nõmme Swedbanki pangakontor. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Paar korda nädalas pole lahti mitte ainult väikesed külapoed, vaid ka suurpanga kontorid, sest Swedbanki kinnitusel inimesed seal lihtsalt enam ei käi.

«Viimased aastad on näidanud, et meie kliendid teevad aina enam pangatehingud internetipangas või mobiiltelefoni vahendusel. Ostude tegemisel kasutatakse pangakaarti. Nii külastataksegi pangakontorit järjest harvemini ja eelkõige nõu küsimiseks. Sellest tingituna oleme otsustanud Nõmme kontori töökorraldust muuta,» teatab Swedbank internetipangas Nõmme pangakontori klientidele.

Alates 30. septembrist on Nõmme kontor avatud kolmel päeval nädalas: E, K ja R kell 10.00–18.00. Ühtlasi on samast kuupäevast alates Nõmme kontoris võimalik teha vaid sularahata tehinguid. Sularaha väljavõtuks ja sissemakseteks on endiselt kontori ööpäev läbi töötavad pangaautomaadid.

Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask kommenteeris, et Nõmme pangakontor on Tallinna ja Harjumaa regioonis ainuke, mille lahtiolekuaega muudetakse. «Mujal Eestis korrigeerime Paide ja Türi kontorite lahtiolekuaegu, kehtima hakkavad need alates 1. novembrist 2013,» ütles ta.

Paide Swedbanki kontor hakkab olema avatud E–R kell 9.00–17.00 ning Türi pangakontor on avatud K, N ja R kell 10.00–16.00. Nädalavahetusel on mõlemad kontorid suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles