Järgmine Subway avab uksed Peetris

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esimene Subway avati tänavu märtsis.
Eesti esimene Subway avati tänavu märtsis. Foto: Peeter Langovits

14. novembril avab Peetri alevikus uksed Selveri hüpermarket, kuhu tuleb mitu söögikohta. Lisaks Hesburgerile, kohvikule Coffe In ja bistroolaadsele söögikohale avab seal uksed ka Eestis teine Subway võileivarestoran.

«Otsus avada järgmine Subway võileivarestoran just Peetris tulenes peaasjalikult vajadusest olla klientidele lähemal,» põhjendas Subway piirkonna arendusjuht Ats Raigla. Ta lisas, et kuna Peetri on kiiresti arenev elu- ja ettevõtluspiirkond, asudes Tartu maantee ääres suunaga linnast välja, siis on järgmine Subway hea ligipääsetavusega nii liiklejale kui ka kohalikule elanikule.

Peetri Subway opereerib mõnevõrra väiksemal pinnal kui seda on tänavu märtsis avatud Estonia puiesteel asuv võileivarestoran, kuid sellel saab olema samasugune sisekujundus ja üldkontseptsioon.

Tänast olukorda kommenteerides lausus Raigla, et nad on turule edukalt sisenenud. Mis puudutab aga Subway edaspidist arengut Eestis, siis tegeletakse aktiivselt uute frantsiisipartnerite otsimise ja võileivapoodide rajamisega. Kindlaid kuupäevi, millal lisandub uusi Subway võileivarestorane, tänase seisuga veel Raigla välja käia ei julge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles