Saue Säästumarket pakkus ostjaile mädanenud mandariine

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandariinivalik Saue Säästumarketis.
Mandariinivalik Saue Säästumarketis. Foto: Reporter.ee

Harjumaal Sauel oli täna Säästumarketi müügisaalis väljas kastide viisi mädanenud mandariine.

Osad müügil olevaist puuviljadest meenutasid mandariini veel vaid väliskuju poolest ning ilmselt oli kastides söödavaid puuvilju vähem kui riknenuid, vahendas Reporter.ee videolõik.

Rimi ja Säästumarketi kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja tunnistas, et säärast kaupa ei tohiks ükski pood müügiks pakkuda.

«Tegemist on lihtsalt tegemata jäänud tööga Saue Säästumarketi poolt ja loomulikult meie ettevõtte reeglid ei näe ette, et meie puuvili või köögivili võiks olla sellises olukorras kaupluses,» ütles Mägioja.

Tema sõnul on puu- ja köögiviljadele määratud ka nn praagiprotsendid, mille alusel öeldakse, millisesse klassi need kuuluvad. «Küll aga kaupluses toimub pidevalt sorteerimine, kõik mädanenud ja hallitama läinud puu- ja köögiviljad peaks siis välja võtma. Ma usun, et seda suudab iga inimene teha ikkagi oma silma järgi vaadeldes ja kui selgub, et kastis tõesti pool on juba praak, siis tõenäoliselt see sorteerimine enam ei annagi tulemust - tuleb terve see kast ikkagi müügilt ära võtta,» rääkis Mägioja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles