Tele2 tõi mobiilidesse audioraamatud

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Tele2 teatas nädala alguses, et nende kliendid saavad nüüd oma mobiiltelefonidega kuulata audioraamatuid, järjejutte ja kuuldemänge.

Kuulatamiseks sobilik materjal on üles pandud operaatori WAP-portaali Go Live. Preaegu on seal allalaadimiseks ligi 200 erinevat salvestist, näiteks Agatha Christie kirjutatud lood, valik «Meelejahutajast», karupoeg Puhhi seiklused ning Itaalia ja Vene muinasjutud.

Mobiiltelefoni kasutaval raamatusõbral tuleb aga arvestada üsna kopsaka tasuga – teoste allalaadimise hinnad algavad 99 kroonist ja sellele summale  lisandub veel tasu andmeside eest. Samas saab telefoni laetud raamatut kuulata nii palju kui süda lustib, korduvkuulamise eest maksta ei tule.

Tele2 Eesti sisuteenuste juhi Andra Saimre sõnul pakuvad mobiiltelefoni laetud audioraamatud võimalust kultuurselt aega veeta ja meelt lahutada ka kohtades, kus lugeda ei saa.

«Nüüd on mobiiltelefoni kaudu võimalik audioraamatutesse sisse elada ka paikades ja olukordades, kus paberraamatu lehtedesse süveneda on keeruline või suisa võimatu, näiteks sportides või tänaval jalutades,» ütles ta.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles