Sebe ahvatleb Tartusse bussijuhte 800-eurose brutopalgaga

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnaliini bussid.
Tartu linnaliini bussid. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Reisijateveoga tegelev Sebe alustab taas D-kategooria juhiloa ning bussijuhi ametikoolitusega, mille läbija saab endale töökoha Tartu linnaliini bussijuhina, kus brutopalk on 800 eurot.

Maikuus meelitas ettevõte Tallinnasse kaugliini bussijuhiks tööle 1000-eurose brutopalgaga.

«Kevadel läbiviidud esimene koolitus andis väga positiivse tulemuse – leidsime oma meeskonda väga head bussijuhid ning suurepärased klienditeenindajad,» sõnas Sebe juhatuse esimees Kuldar Väärsi. «Selle baasilt oleme otsustanud, et koolitame bussijuhtide järelkasvu ka edaspidi,» lisas ta.

Sebe alustas tulevaste bussijuhtide koolitamisega tänavu veebruaris, kuna noori, kellel on olemas D-kategooria juhiluba, jääb Eestis aina vähemaks. Novembris algav koolitus on järjekorras kolmas.

Koolitusele tulija omaosaluseks on tavapärase 1000 euro asemel 100 eurot, mis tagastatakse koolitatule pärast tööle asumist ja katseaja edukat läbimist. Kandideerida saavad kõik 24-aastased ja vanemad ning vähemalt keskeriharidusega inimesed, kellel on vähemalt kaheaastane B-kategooria sõidukijuhiloa staaž.

Kõigile koolituse läbinutele ja maanteeametis eksami edukalt sooritanutele on tagatud tööleping Tartu linnaliini bussijuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles