Lugeja küsib: miks ei saa telefoniarvet EMT esinduses maksta?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ELISA esindus
ELISA esindus Foto: Peeter Langovits / Postimees

«Käisin eile EMT kontoris, kuna soovisin nimelt telefoniarve eest tasuda. Kuid ma ei saanud seda teha. Kas nüüd jääb mu siis arve eest tasumata? Kui mina avaldan soovi tasuda ja EMT ei suuda mu raha vastu võtta, siis mis saab edasi?» soovis mees teada.

Efektiivsuse ja klienditeeninduse kvaliteedi tagamise kaalutlustel muutis EMT möödunud aastal tõepoolest suuremates jaemüügiesindustes senist klienditeeninduse korraldust, lõpetades klientidele möödunud kuul tarbitud sideteenuste eest esitatud arvete tasumise võimaluse pakkumise kohapeal, selgitas EMT teenuste kommunikatsioonijuht Kristina Samra. «Muudatusest oleme teavitanud kliente nii esinduste kui e-kanalite vahenduse,» kinnitas ta. 

Samra, põhjendas, et kuivõrd sideteenused on oma olemuselt keerulised, kulub erinevate pakettide ning teenuste sisu selgitamiseks järjest rohkem aega, samuti vajavad kliendid üha rohkem nõustamist sidevahendite, eriti nutitelefonide funktsionaalsuste osas. «Kuivõrd eelnimetatud tegevused on siiski meie põhitegevuseks ning seda ei ole klientidel võimalik samaväärselt selgeks teha iseseisvalt e-kanalite vm kaudu, on otstarbekas suunata klienditeeninduslikud ja müügiesindaja pühendumist mittenõudvad kõrvaltegevused e-keskkondadesse,» lausus ta.

Samra märkis, et EMT pakub klientidele mitmeid oluliselt efektiivsemaid viise oma jooksvate arvete tasumiseks. Lisaks võimalustele arvet tasuda EMT e-teeninduses või internetipangas tehtud otsekorraldusena, on seda võimalik teha ka postkontorites ning pangakontorites üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles