Prantsusmaal lahvatasid kaks elektriautot leekidesse

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealtnägijate foto.
Pealtnägijate foto. Foto: Twitter/ @RATPIEDS

Esmaspäeval plahvatas Pariisi tänaval üks elektriauto, mis parasjagu laadis. Plahvatusest süttis põlema ka teine elektriauto.

Autod süttisid esmaspäeva hommikul Boulevard de Charonne tänaval, kirjutab The Local. Tegemist oli Bolloré Bluecar elektriautodega, mida rendib firma Autolib.

 «Eelmisel nädalal just öeldi, et uutele klientidele teeb Autolib 50-protsendilise hinnaalanduse ja nüüd on kaks nende autot tuhaks põlenud,» muigas üks pealtnägija Thomas Zaruba.

Autolib on esialgu kinnitanud, et tegemist on vandaalide tööga ning nii laadija kui akuga oli eelnevalt kõik korras. Politsei on alustanud uurimist.  

Firma tõi oma elektriautod Pariisi tänavatele 2011. aastal. Ettevõtte rajas miljardär Vincent Bolloré, kes alustas koostöös Pariisi linnavalitsusega kaks pilootprojekti 66 autoga kümnes laadimisjaamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles