Miks on Helluse jogurti pakenditel murakate asemel vaarikad?

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Naistemaailm.ee

Naistemaailm.ee kirjutab, et Tere AS on juba aastaid kasutanud Helluse õuna-muraka-mee jogurti pakendil murakate asemel vaarikaid.



Tere ASi kvaliteedijuht Reet Ruuto tunnistas, et pakendil on tõepoolest kollaseks värvitud vaarikad. «Põhjus, miks kunstnik just neid kasutas, on tehniline - sel ajal kui pakendit kujundati, polnud pildistamiseks värskeid murakaid saada, aga fotopangast polnud võimalik ilusaid ja pakendi trüki jaoks kõlblikku faili hankida,» selgitas Ruuto.

Tema sõnul pole aga Tere ainus firma, kes oma pakendil vaarikaid on kasutanud. «Nii et ilmselt pole asi tõepoolest mitte ainult meie agentuuri saamatuses. Edaspidi pakendi vahetamisel arvestame märkusega ja laseme järgmisel hooajal kindlasti murakaid õigel ajal pildistada,» lubas Ruuto.

Tarbijakaitseameti tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna peaspetsialist Kadri Kauksi ütles, et pilt on eksitav, kuna lubatud murakate asemel on pakendil kollased vaarikad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles