Taani õlle huvilised satuvad Keskerakonna kodulehele

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment veebilehelt tuborg.ee.
Fragment veebilehelt tuborg.ee. Foto: Postimees.ee

Eestis hiljuti suure kampaaniaga turule toodud Taani õlle Tuborg veebiaadress www.tuborg.ee küsib inglise keeles, kas olete valmis veidi lustima, ning sinna peale klikkides satub õllehuviline hoopis Keskerakonna kodulehele.


Taani õllekontserni Carlsberg pressiesindaja Jens Bekke ütles Õhtulehele, et tegemist peab olema mingi eksitusega ning Tuborgi maaletooja Saku õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm möönis, et lugu on mage, kuid Eestis seni kehtinud domeenipoliitika tagajärg.

Aasta algul selgus, et Tuborgi nimega Eesti veebiaadress on registreeritud juba firmale OÜ Hansateras, kontaktisikuks Carl Kink, kes olevat nõudnud Sakult paarsada tuhat krooni, mida nad ei kavatse maksta.

Tuborgi aadressi hõivanud Carl Kink (tuntud ka nime Tiit Mihkelson all) ütles, et kui Saku maksmisest keeldus, pakkus ta lehekülge Keskerakonnale, kellele tehaksegi nüüd reklaami riigikogu valimisteni 2011. aasta märtsis.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal lükkas aga Kingi jutu kategooriliselt ümber ning ütles, et erakonnale ei sobi kindlasti alkoholiga seostatavalt aadressilt lähtuv reklaam, nõudes selle mahavõtmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles