Bauhof: segadus oli seotud kampaaniahinnaga

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eile teatas tarbijakaitseamet, et oli märtsikuise hinnakontrolli käigus avastanud Bauhofi Pärnu kaupluses 76-kroonise erinevuse ühe toote kassa- ja saalihinna vahel. Firma selgitusel oli segadus tingitud kampaaniatoote muutmata jäänud hinnast.


Bauhofi turundusjuht Sigre Parm selgitas, et tegemist oli ebasoodsate asjaolude kokkulangemisega.

«Kaubavalikus on meil mitut erinevat tooni ja erinevas hinnaklassis siniseid dušikardinaid, millest ainult üks artikkel oli kampaaniahinnaga. Paraku oli kampaaniatoode kassasüsteemi jäänud tavahinnaga,» rääkis ta.

Kokku on tema sõnul Pärnu kaupluses müügil ligi 30 000 erinevat toodet, millest on umbes kümnendik alati müügil kampaaniahinnaga. «Sellise mahu juures võib kahjuks tõepoolest esineda hinnasiltide vahetamisel üksikuid eksimusi,» tõdes Parm.

Firma turundusjuht lisas, et kui selline aps on juhtunud, on kliendil alati õigus osta kaup hinnasildile märgitud hinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles