Selver pidi müügilt korjama kõik avokaadod

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avokaado
Avokaado Foto: SCANPIX

Selveri kett eemaldas müügilt värske Brasiilia päritolu avokaadopartii pärast seda, kui klient seest pruunidele avokaadodele Selveri Facebooki lehel tähelepanu juhtis. 

«Meie perele maitsevad väga avokaadod ja nii me siis ostamegi neid üsna tihti, aga oleme juba kolm nädalat järjest pettunud, kuna Järve Selverist ostetud avokaadod ei kõlba süüa! Nad on seest täiesti pruunid! Kui nad oleks toored, siis saan sellest aru, aga pruunid? Ehk on võimalik neid enne kontrollida, kui müüki panna, mina ei saa ju neid poes pooleks lõigata,» kirjutas Selveri klient Facebookis.

Selver kontrollis seejärel pisteliselt hetkel müügil olnud avokaadosid ning selgus, et tegemist on praakpartiiga. Selver lubas kliendile ebakvaliteetse toote eest raha tagasi maksta.

«Selgus, et olime saanud praakpartii. Kogu keti avokaadod saatsime tagasi hankijale ning võtsime uued teiselt hankijalt,» ütles Selveri pressiesindaja Annika Vilu Tarbija24le.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles