Tööinspektsioon kutsub tööstressi pildistama

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööinspektsioon otsib Facebookis parimat tööstressi pilti.
Tööinspektsioon otsib Facebookis parimat tööstressi pilti. Foto: Panther Media / Scanpix

Tööinspektsioon avas Facebookis tööstressivastase lehe «Stressi vastu!» ning kuulutas seal välja võistluse parima tööstressi iseloomustava pildi leidmiseks.

Kuni 14. maini on kõik stressivastased oodatud liituma stressivastase võitluse lehega ning postitama sinna oma pilte. 14. mail selgub kõige populaarsem võistlustöö, mille postitaja saab auhinnaks stressi maandava poksikoti, mida koju või kontorisse üles riputada.

Inspektsiooni hinnangul on humoorikas pildivõistlus hea võimalus tööst tingitud stressiilmingute lahtimõtestamiseks, sest uuringute järgi ei seostata stressi tekkimist kuigi tihti töösituatsioonidega. Tukkuv töökaaslane, täis suitsetatud tuhatoos, paberikuhja alla mattuv töölaud või närviliselt žestikuleeriv ülemus, kes koosolekul telefonikaameraga pildile jäädvustatud, võib aga olla just see kaader, mis tööstressist kõige kõnekamalt räägib.

Pildivõistlus on üks osa tööinspektsiooni tööstressivastasest teavituskampaaniast «Tööstress tekitab vigu», mis kestab 14. maini. Kampaaniat rahastab Euroopa Sotsiaalfond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles