Kingakaubamaja ja Päästearmee koguvad vaestele jalanõusid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalatsite heategevuslikule annetusaktsioonile oodatakse laste- ja täiskasvanute jalatseid.
Jalatsite heategevuslikule annetusaktsioonile oodatakse laste- ja täiskasvanute jalatseid. Foto: Panther Media / Scanpix

Kingakaubamaja ja Päästearmee korraldavad sel reedel, 7. mail Tallinnas Rotermanni kvartalis heategevusliku jalanõude annetuspäeva «Toome ära!».  

«Paljude inimeste kingakapis on täiesti korralikke ja vähekantud jalatseid, mida aga omanik ise enam ei kanna. Sama lugu on lastejalatsitega – põnnid kasvavad neist tohutu tempoga välja. Kuna korralikku kraami ei sobi ära visata, tulebki käiku taaskasutuse kuldne põhimõte: mis ühe jaoks aegunud ja väärtusetu, on teisele põnev ja praktiline,» rääkis Kingakaubamaja esindaja Kersti Meri.

Annetuspäeva jooksul kogutud jalatsitele antakse uus elu peredes, kelle sissetulek raskel ajal peamiselt toidule kulub. «Oleme kindlad, et annetuspäev toob abivajajatele teretulnud leevendust – seda kinnitab ka meie partner Päästearmee, kes oma töös just nende inimestega iga päev kokku puutub,» märkis Meri.

Päästearmee regionaalkomandöri Daniel Hendersoni sõnul on abivajajad kindlasti korralike jalavarjude eest tänulikud.  

Jalanõusid võetakse Rotermanni väljakul vastu 7. mail kella 13-16. Annetajad saavad tänutäheks maitsta suppi ja soodustuse uute jalanõude soetamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles