Noored müüjad sõimavad Facebookis oma kliente

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätis.
Jäätis. Foto: Panther Media/Scanpix

Veel hiljuti ringles Facebookis kahe noore müüja kirjavahetus, kus sõimatakse avalikult ostjaid, kes on ülekaalulised, aga lubavad endale vahel mõne jäätise.

«Mind ajab kõige rohkem närvi see, kui tulevad noored naised mingi 100 kilogrammi ja ostavad jäätist. Siis küll miski sunnib küsima, et kas peas on kõik hästi või? Ma ei saa aru, miks inimesed ei hoolitse oma figuuri eest. Jäätised teevad julmalt paksuks, eriti need, mis meil siin on. Hullult magusad ja täis topitud säilitusaineid,» kirjutas jäätisemüüja (täisnimi toimetusele teada – toim).

«Mind ajas see naerma, et veereb mingi mammi kohale: tere, võtaks ühe saleda smuuti,» kirjutas mahlabaari töötaja vastu. «Ja see, kui ostad saleda smuuti ise samal ajal friikaid järades, siis oleks ka küsimus, et kukkusid või?» lisas ta.

Teised kommentaaride lugejad on vestlusest šokeeritud ja toovad välja, et nii ei ole ilus. «Jube, kuidas kaks ilusat neiut nõmetsevad teiste inimeste vigade üle. Usun, et teiegi pole veatud,» kommenteeris üks sõber.

Ehkki vestluses tunnistati, et klientidele otse näkku nii ei öelda, siis ei hakatud esialgu vestlust ka varjama, mistõttu laekusid ekraanitõmmised ka Tarbija24 toimetusele ja teistele väljaannetele.

Mahlabaari esindaja kinnitas Tarbija24-le, et tüdruk on nende juures küll töötanud, kuid töösuhe lõppes enne ebameeldivat vestlust. Samas kinnitas mahlabaari esindaja, et Facebookis avaldatud seisukohad ettevõtte omadega ei ühti.

Jäätisemüüja ülemused olid klienditeenindaja käitumisest häiritud, kirjutas Õhtuleht. UAB Nestle Baltics Eesti filiaali juhataja Ade Soots möönis Õhtulehele, et Facebookis aset leidnud juhtum on kahetsusväärne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles