Perekond avastas poe banaanilt surmavad Brasiilia ämblikud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Banaanilt avastatud surmav Brasiilia ämblik.
Banaanilt avastatud surmav Brasiilia ämblik. Foto: Youtube´i video ekraanitõmmis

Briti perekond avastas Londonis kodule lähedal asuvast jaeketist Sainsbury's ostetud banaani koore seest Brasiilia rändämblikud, kes on surmavalt mürgised.

Pereema Consi Taylor oli ära söönud juba pool ostetud puuviljast, kui ta avastas koore seest mürgised ämblikud, kirjutab Huffington Post. 29-aastane naine märkas esmalt banaani peal ebatavalisi valgeid laike. Lähemal vaatlusel mõistis ta, et valge laik on kookon, mille sees on kümneid väikseid ämblikke.

«Uurisin lähemalt ja olin hirmunud, kui nägin, et need on ämblikud. Nad koorusid otse mu lauale ja siblisid mu vaiba peal ringi,» ütles Taylor ajalehele The Sun.

Perekond kutsus kohale kahjuritõrje, et tuvastada, milliste ämblikega on tegu. Alles siis said nad teada, et väikesed olendid on Brasiilia rändämblikud – laialdaselt tuntud kui üks maailma surmavaim ämblikuliik. Näiteks Guinnessi maailmarekordite raamatu järgi suudab 0,006 mg selle ämblikuliigi mürki tappa terve hiire.

Vaata videot banaanist leitud ämblikest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles