Post24 pakiautomaatide võrgustik suurenes

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Post24 pakiautomaadid.
Post24 pakiautomaadid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Post paigaldas möödunud nädala lõpus Peetri Selveri juurde 84. Post24 pakiautomaadi.

Eesti Posti juhatuse liige Ansi Arumeel sõnas, et Eestis jätkatakse võrgustiku laiendamist järgmise aasta alguses. Sellel aastal  suurendatakse detsembri alguses pakiautomaatide arvu Lätis ja Leedus, kuhu lisanduvad moodulpakiautomaadid.

Pakiautomaatide võrgustiku laienemisega seoses on Arumeele kinnitusel paranenud ka pakkide liikumiskiirus. «Kolmandik klientidest lähevad pakile järele esimese nelja tunni jooksul pärast pakiautomaadi täitmist ehk keskpäevaks on neil juba pakid käes,» kinnitas Arumeel. 

Nüüdsest on üle Baltikumi töös 148 pakiautomaati. Pakke saab saata ja vastu võtta nii riigisiseselt kui Balti riikide vahel. Kuni kahe tööpäevaga jõuab pakk Eestist Läti või Leedu Post24 automaati.

Kui 2013. aasta märtsis lisandus võimalus Eestist pakke saata ka Läti ja Leedu pakiautomaatidesse, siis alates novembrist võivad kõik Post24 iseteenindust kasutades saata paki ka 20 uude välisriiki, kuhu toimetab paki kuller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles