Klient sai Maximast mitu peotäit ussitanud komme

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugejapilt

Eile õhtul Tartu Sõbra Maximast poolteist kilo Candy Nut komme ostnud Veiko avastas pakist hulganisti väikseid usse. Maxima eemaldas kommipartii müügilt.

«Ostsin umbes poolteist kilo komme ja umbes kaks peotäit neist olid ussitanud. Kindlasti ei saanud need ussikesed olla minu kodust, kuna ostsin need kommid eile õhtul,» kinnitas Veiko Tarbija24-le.

Maxima kommunikatsioonijuhi Erkki Erilaiu sõnul peitub eeldatavalt pähkliusside leidumise võimalik põhjus selles, et looduslike koostisainetega ehk pähkleid sisaldavate kommide puhul ei ole alati võimalik sajaprotsendiliselt tagada toodete koostist. «Kahjuks pole meil võimalik olemasoleva info põhjal hinnata, millises tarneahela osas (laos, transpordil, kaupluses) võis kirjeldatud probleem tekkida,» tõdes Erilaid.

«Kõik meie tarnijad peavad väljastama meile vastavad dokumendid, mis kinnitavad toodangu vastavust kõigile nõuetele. Seetõttu vabandame kliendi ees ebakvaliteetseks osutunud kauba pärast ning kinnitame, et tagastame ostusumma,» lisas Erilaid, kelle kinnitusel eemaldas Maxima nimetatud partii müügilt pärast kliendi pöördumist poe poole ja see saadeti täiendavasse kontrolli.

Antud kommipartii tuli Maxima kauplustesse 31. oktoobril ja säilivusaeg pidi lõppema järgmise aasta veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles