Tarbijakaitse näitab: kuidas ostja autosse armuma panna?

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Automüük
Automüük Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tarbijakaitseamet, maanteeamet ning maksu- ja tolliamet jagavad teavituskampaania «Osta kasutatud auto targalt!» käigus õpetlikke videoklippide, millest üks näitab, milliseid nippe kasutavad automüüjad.

Tarbijakaitseameti Youtube´i keskkonnas saavad huvilised vaadata seitsmest lühiklipist koosnevat videot sellest, mida teha ja millele pöörata tähelepanu kasutatud auto ostmisel. Selles on lavastatud seitse võimalikku olukorda, millega tarbijad võivad automüügiplatsil kokku puutuda ning millest õppida.

Videoklipis «Kuidas ostja autosse armuma panna?» räägib kasutatud autode müüja, milliseid nippe ta kasutab, et müük õnnestuks. Selle klipi abil saavad tarbijad näpunäiteid, millele pöörata tähelepanu müügimehe jutus ja käitumises. Videos «Auto taustakontroll» näidatakse, kust ja mida vaadata auto taustakontrolli tehes.

Lisaks sellele on ameti Youtube´i kanalis võimalik vaadata kolme videoklippi, mis on loodud kampaania veebilehe ostatargalt.ee jaoks. Klipis «Kuidas kontrollida kasutatud autot?» annab autotehnik nõu, millele pöörata tähelepanu kasutatud auto juures ja millised asjaolud võivad viidata auto võimalikele puudustele.

Kõik videod on kättesaadavad nii eesti kui vene keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles