Kaubamaja pakub nüüd viieeurost kinkekaarti

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinna Kaubamaja kontsern võttis kasutusele elektroonilise kinkekaardi, kuhu saab kingisummana kanda ka viis eurot.

Partner e-kinkekaardi saatmine toimub partnerkaart.ee keskkonnas ja kingituseks saab määrata summa täisarvuna vahemikus 5 - 300 eurot, mille eest tasutakse pangalingi kaudu, teatab Tallinna kaubamaja.

«Juhul, kui inimene soovib e-kinkekaardi ikkagi isiklikult üle anda, tuleb see saata kõigepealt oma e-posti aadressile ja sealt välja printida. E-kinkekaarti on võimalik selle ID numbri alusel välja printida või vahetada plastikust kinkekaardi vastu ka Kaubamaja või Selveri infolettides,» selgitas Tallinna kaubamaja turundusdirektor Anne-Liis Ostov.

Tallinna Kaubamaja kontserni kauplustes värskelt kasutusele võetud magnetribaga Partner kinkekaardid on saadaval traditsioonilises vääringus 10, 30 ja 50 eurot, kuid võimalik on valida ka määramata summaga kinkekaart vahemikus 10 - 3000 eurot. Ka seni kasutusel olnud paberkinkekaardid kehtivad maksevahendina edasi.

 Kaubamaja kontserni Partner kinkekaartidega saab oste sooritada Kaubamajas, Selveris, ABC Kinga, SHU ja I.L.U. kauplustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles