EMT reklaamikampaania tõi kaasa rüüstamislaine

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkastide parandamine on ühistu mure.
Postkastide parandamine on ühistu mure. Foto: Peeter Kümmel /Sakala

Eelmisel nädalal, kui  EMT jagas piirilinna postkastidesse tasuta kõnekaarte, tabas Narva kortermaju rüüstamislaine. Kaardinäppajate lõhkumistöö tuleb kinni maksta majaelanikel.

Narvas asuva maja Kreenholmi 5 ühistu juhi Irina sõnul lõhkusid tasuta kõnekaartide näppajad nende maja 80 postkastist pooled, Tallinna maanteel asuva maja ühe trepikoja postkastidest lõhuti 11, kirjutab venekeelne Postimees.

«Ei tohi selliseid asju panna postkasti,» on ühistu esinaine Irina pahane. Ta meenutas, et analoogne kampaania oli ka aasta - paar tagasi ja ka siis rüüstati postkaste. «Me palusime kõnekaarte postkasti mitte panna ja avaldada kohalikus lehes kuulutus, et inimesed teaksid, kuhu neile järele minna,» rääkis naine.

Nende ühistus on juba postkastide lukud vahetatud ja see läks maksma 100 eurot. Kinni tuleb see maksta majaelanikel. Korteriühistu juht on valmis esitama lukkude vahetamise arve EMT-le, kuid kahtleb, kas sel on mõtet.

«Palume südamest vabandust, et meie heade soovidega tehtud postitus (väikese summaga kõnekaart, et inimesed saaksid teenust proovida) on meile tahtmatult toonud kaasa ebameeldivaid tagajärgi postkastide omanikele ja korteriühistutele,» rääkis EMT avalike suhete juht Kaja Sepp. Ta lisas, et ettevõte on teinud analoogseid postitusi kõikjal Eestis, nii linnades kui maal. «Ka Narvas möödus eelmine postitus (tänavu suvel) probleemideta, mistõttu praegune olukord on ebameeldiv üllatus ka meile,» rõhutas ta. Sepa sõnul loobub EMT käesoleva postituse järel vähemalt mõneks ajaks analoogsetest postitustest Narvas. Küsimusele, kas ettevõte tasub ühistutele lukkude vahetamise arve, vastas Sepp, seda ei oska ta hetkel öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles