Pirita SPAsse ujumaminek lõppes traumaga

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita SPA hotelli trepid.
Pirita SPA hotelli trepid. Foto: Mihkel Maripuu

Postimehega ühendust võtnud naine kukkus möödunud nädala kolmapäeva õhtul Pirita SPA hotelli ujuma minnes kohati lagunenud ja valgustamata treppidel, vigastades oma nina ja põlve. Pirita SPA hotell lubas ohtlikud kohad üle vaadata ja kompenseerida kliendile tekitatud kahju kümne korra ujulapääsmega.

Naise (nimi toimetusele teada - toim) sõnul näevad tema vigastused siiani inetud välja. «Sain paraja šoki, värisesin tükk aega, kuid õnneks oli tütar kaasas, kes aitas,» rääkis naine, kes on varemgi trenni minnes mõelnud, et keegi neil treppidel kindlasti kukub. «Trepp on kohati täiesti lagunenud, plaadid lahti ja katki,» kurtis ta.

Suureks probleemiks olevat seal ka valgustuse puudumine ja suured augud sissesõiduteel. «Hotelli pool on silutud, kuid tagumine külg, kus asub spordikompleks, on täiesti korrast ära ja eluohtlik, ometi käib seal iga päev sadu inimesi,» nentis naine.

«Väga kahetsusväärne, et meie kliendiga selline lugu juhtus. Vabandame ja soovime kiiret paranemist,» ütles Pirita SPA hotelli tegevdirektor Vaido Uibo täna Postimehele. Tema sõnul vaadati ajalehe päringu peale kõnealused trepid üle. «Mööname, et nad vajaksid nüüdisajastamist, kuid otseselt midagi ohtlikku me ei tuvastanud,» nentis ta.

Uibo lisas, et hotelli territooriumil asuvad trepid on valgustatud hotelli hoone küljes asuvate prožektoritega. «Meile ei ole ka teada, et nendel treppidel oleks varem õnnetusi juhtunud.»

Naise sõnul suhtles ta tegevdirektoriga täna ka isiklikult ning viimane lubas ohtlikud kohad treppidel veel kord üle vaadata, tugevama valgustuse panna ning lisaks kliendile tekitatud kahju kompenseerimiseks kümne korra ujulapääsme saata. «Olen rahul, kui nad paremini valgustavad ja katkised kohad korda teevad,» rõõmustas naine.

Hotelli hoone kõrval asuv sõidutee ja tänavavalgustus ei kuulu Uibo kinnitusel Pirita SPA hotellile, vaid AS Tallinna Olümpiapurjespordikeskusele. «Mõelnud oleme ikka olude parendamisele, kuid paljuski on see teema seotud hetkel kohtuliku vaidluse all oleva detailplaneeringuga. Peale planeeringu lõplikku jõustumist mingil ajal algava ehitustegevuse käigus paigaldatakse Regati puiestee alla uued kommunikatsioonide trassid, mille tulemusena saavad ka tänavakatted ja valgustus uuendatud,» selgitas Tallinna olümpiapurjespordikeskuse juhataja Urmas Lind.

«Seega saame hetkel vaid osade kaupa ja jõudu mööda tegeleda aukude lappimisega. Tänavavalgustust saab osaliselt varem parendada ja kuu keskpaigaks peaks pilt juba parem olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles