Maxima vahetab Riia tragöödia tõttu tunnuslauset

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima logo.
Maxima logo. Foto: Maxima

Pärast Riia Zolitude kaubanduskeskuses toimunud traagiliste tagajärgedega poevaringut teatas Läti Maxima, et vahetab välja oma senise tunnuslause.

Kui seni reklaamis Maxima end tunnuslausega «Kõigele on mõeldud», siis täna teatas pressikonverentsil Maxima emafirma Vilniuaus Prekyba aktsionär IgnasStaškevičius, et selle asemele võetakse kasutusele uus, kirjutab Mixnews. Ta lisas, et poe nime on pärast tragöödiat mõttetu vahetada, sest inimesed mäletavad seda veel kaua aega pärast õnnetust. Milline saab olema poeketi uus tunnuslause, täna ei avalikustatud.

Maxima Eesti kommunikatsiooniosakonna direktori Ty Lehtmäe sõnul valis poeketi Eesti haru ainsa grupi ettevõtetena endale nelja aasta eest oma tunnuslause, lähtudes kohaliku turuolukorrast ning aktuaalsusest. «Meie tunnuslause on kogu selle aja olnud «Hakkame vähem maksma»,» selgitas ta.

Lehtmäe sõnul on viimasel aastal mõnede müügiga mitte seotud kampaaniate puhul (mainekampaaniad ja firmasisesed teated) kasutanud ka grupiülest korporatiivset tunnuslauset «Kõigele on mõeldud».

«Maxima on grupi tasandil otsustanud loobuda praegusest korporatiivsest loosungist, seetõttu ei kasuta seda enam ka Maxima Eesti,» kinnitas ta. Kui aga mõnedel reklaammaterjalidel on seda veel märgata, siis pärinevad need trükitud materjalid varasemast ajast. «Kindlasti saavad kõik vastavad materjalid tulevikus välja vahetatud,» lubas ta.

Maxima Eesti kasutab oma hinnakampaaniatel edasi siin kasutusel olevat tunnuslauset «Hakkame vähem maksma». Teistel puhkudel on kasutusel Maxima logo ilma hüüdlauseta.

Riias 21. novembril  juhtunud Maxima toidupoe katusevaringus hukkus 54 inimest ning viga sai 40 inimest. Läti peaminister Valdis Dombrovskis teatas, et astub õnnetuse tõttu ametist tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles