Pahameelt tekitav Maxima reklaam on võltsing

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebookis leviv võltsing.
Facebookis leviv võltsing. Foto: facebook.com

 Viimase ööpäeva jooksul on paljud Facebooki kasutajad jaganud fotot väidetavast Maxima tööotsimise reklaamist, mille sõnastus tekitab häälekat pahameelt. Maxima Eesti juhib tähelepanu, et tegemist on võltsinguga, millel keegi on fotot töödeldes muutnud teksti.

Facebookis jagatakse fotot Maxima reklaamist «Varsti avatav Maxima XX kauplus Õismäel ootab sind oma sõbraliku katuse alla». Inimesed uurivad, kas Maxima teeb karmi nalja. Nii see siiski ei ole.

Maxima kinnitusel on tegu võltsinguga. Tegelik tekst reklaamil on «Varsti avatav Maxima XX kauplus Õismäel ootab sind oma sõbralikku kollektiivi».

Korrektne reklaam. Autor: Maxima

«Tõenäoliselt on foto autor, kelle isik on meile teadmata, mõelnud seda naljana, kuid paljud Facebooki kasutajad võtavad pilti kahjuks tõsiselt. Riia kaubanduskeskuse õnnetuses hukkus väga palju inimesi, nende seas ka Maxima töötajaid, ja selline «nali» on kõigi ohvrite lähedaste suhtes vastutustundetu ja südametu,» ütles Maxima Eesti turundusjuht Ty Lehtmäe.

Maxima palub fotovõltsingut mitte edasi jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles