Starman tõstab telepakettide hindu

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZUUMtv digiboks.
ZUUMtv digiboks. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Starman tõstab tulevast aastast 30-ne erineva telepaketi hinda 50 sendi kuni ühe euro võrra, sõltuvalt kanalite arvust tellitud paketis.

«Sain Starmanilt arve, kus on väga peenes kirjas, et tõstame uuest aastast Zuum-TV paketi hinda üks euro. Kunagi liitusin Zuumiga ja siis oli L-pakett (29 kanalit) soodushinnaga 5,99 eurot, kuid nüüd küsivad nad sama hinda kõige väiksema paketi eest. Tegin avalduse loobumise kohta,» kirjutas pahane Tarbija24 lugeja.

«Tõusevad mõningate kaabeltelevisiooni ja Zuum-TV pakettide hinnad. Kuna hinnamuutused on erinevatel inimestel erinevad, siis segaduste vältimiseks teatame kõikidele klientidele, kellel hind muutub, personaalselt,» nentis Starmani kommunikatsioonispetsialist Kristi Reiland, lisades, et ühegi teleteenuse hind ei tõuse rohkem kui euro.

Hinnatõus on Reilandi kinnitusel tingitud kanalitasude märgatavast kasvust.

«Samas tõstsime augustikuus kõikide internetipakettide kiirusi, jättes hinnad endiseks, ning septembris langetasime osade internetipakettide hindu,» nentis ta.

2013. aasta 1. jaanuaril tõstis Starman Kodu Zuum paketi hinda ühe euro võrra, põhjendades seda elektri- ja kütusehinna tõusuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles