Mango hakkab tootma number 54 rõivaid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mango nö suurte tüdrukute riiete reklaamnägu on Austraalia modell Robyn Lawley.
Mango nö suurte tüdrukute riiete reklaamnägu on Austraalia modell Robyn Lawley. Foto: AFP/SCANPIX

Hispaania tuntud kiirmoekett Mango teatas, et järgmise aasta alguses tuleb müügile pluss-suurusele mõeldud kollektsioon.

Uus kollektsioon Viloeta, mille numbrid jäävad vahemikku 12 kuni 24 (42 kuni 54), tuleb müügile 15. jaanuaril Prantsusmaal, Saksamaal, Itaalias, Hollandis, Türgis, Venemaal ja Hispaanias, kirjutab Telegraph. Uut kollektsiooni esitleb Austraalia pluss-suuruses modell Robyn Lawley.

«Ma olen pluss-suuruses modellina ideaalses vormis. Ma ei tunne mingit survet alla võtta, kuna olen selles mõõdus olnud juba aastaid ja ma ei soovi oma toitumist muuta,» rääkis ta oma intervjuus Daily Mailile. Ta lisas, et talle meeldib treenida ning süüa toite, mis talle  maitsevad.

Samas usub modell, et pluss-suurus on kahe teraga mõõk. «On võimalusi, mida ma poleks muidu saanud, samas on pakkumiste arv väiksem, eriti kõrgmoes».

Mango suurte suuruste kollektsioonis on esialgu 400 eset, kuid iga kuu hakkab see täienema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles