Mida ei tasuks naisele jõuludeks kinkida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole vahet, kas olete juba aastaid koos olnud või alles värske paar - naisele jõulukingi soetamine võib paljudele meestele peavalu valmistada. Võib-olla sa aimad, mida naine võib tahta, kuid pole päris kindel. Võib-olla pole sul õrna aimugi ja vajaksid abi.

Finantsportaal Credit Donkey uuris peaaegu 200 naiselt, mida nad jõuludeks kindlasti saada ei taha ja siin on kolm kõige populaarsemat vastust.

1. Sporditarbed. Isegi, kui naine huvitub spordist, ei pruugi ta loota sportimisvahendeid oma jõulupakist leida. Koguni 86 protsenti küsitletud naistest vastas, et sporditarbeid nad jõuludeks saada ei tahaks.

Eelista pigem majapidamistarbeid. Kolm neljandikku abielus olnud naistest ütles, et tahaksid jõuludeks midagi, mida saaks majapidamises kasutada. Kui naisele meeldib küpsetada, võid talle kinkida miksri või uued küpsetusvormid. Võib-olla on naine lausa öelnud, et üks või teine köögimasin on katki ning ta tahaks uut saada.

2. Muusika. Suurem osa inimesi kuulab muusikat internetist või nutitelefonist, sel viisil saab alla laadida täpselt need laulud, mis sulle meeldivad ja kui need ära tüdinevad, saab need kerge vaevaga kustutada. Seetõttu ütleski ilmselt 68 protsenti naistest, et nad ei tahaks jõuludeks saada muusikat.

Eelista pigem kinkekaarte. Abielus olevatest naistest 86 protsenti ütles, et tahaksid jõuludeks saada oma lemmikpoe kinkekaarti. Sel viisil saab naine ise valida midagi meelepärast. Ja ära karda, et kinkekaart on ilma mõtteta kingitus: tänapäeval müüvad kinkekaarte peaaegu kõik kohad, alates poodidest kuni spaadeni, seega kindlasti leiad midagi, mis just sinu naisele sobib.

3. Filmid. 60 protsenti naistest ütles, et ei tahaks jõuludeks filme saada. Kui tead mõnda filmi, mida su naine armastab või mida ta alati on näha tahtnud, siis võid selle talle sussi sisse poetada, kuid ära kingi talle filme jõuluõhtul.

Eelista pigem raamatuid. 66 protsenti naistest ütles, et tahaksid jõuludeks pigem raamatuid saada. Mida su naisele lugeda meeldib? Ei tea? Uuri tema raamaturiiulit, et aimu saada. Lisaks tavalistele raamatutele on võimalik raamatuid soetada ka e-lugerite jaoks, aga see sõltub juba sellest, kuidas naine lugeda eelistab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles